CRAFTED

Dette brand kan takke danske Mads Randrup og hans eksperimenter og tests af forskellige komponenter i en e-cigaret under forskellige temperaturer for sin eksistens og sin succes. Hvad der startede som eksperimenter, har i dag udviklet sig til et af landets mest populære dampbrands, der skal opleves for at mærke den unikke kvalitet.

Læs mere >>

CRAFTED Der er 16 varer.

Aktive filtre

9780201379662

MIX 2 STK.
SPAR 13%
PR STK. 120,93 Kr.

CRAFTED BULL'S EYE TAYLOR'ED CUSTARD
0 Anmeldelse(r)

CRAFTED BULL'S EYE TAYLOR'ED CUSTARD

Gratis Fragt

CRAFTED 19957

BULL'S EYE TAYLOR'ED CUSTARD fra Crafted VG/PG forhold: 70VG/30PGKapacitet i flasken ved køb: 40 mlKapacitet i flasken i alt: 60 mlHer en liste over hvilke baser du skal bruge, alt efter hvilken styrke du vil have 0MG      2 x 0MG VPG 70/30...

5773201120086

MIX 2 STK.
SPAR 13%
PR STK. 120,93 Kr.

CRAFTED HIVE CUSTARD
0 Anmeldelse(r)

CRAFTED HIVE CUSTARD

Gratis Fragt

CRAFTED 11821

HIVE CUSTARD fra CRAFTED VG/PG forhold: 67/33 VG/PG Kapacitet i flasken ved køb: 40 ml Kapacitet i flasken i alt: 60 ml Blandingsprodukt The Hive Custard kommer i en flaske på 60 ml, hvori der er 40 ml e-juice uden nikotin. Ved siden af...

5772201120089

MIX 2 STK.
SPAR 13%
PR STK. 120,93 Kr.

CRAFTED BLUEBERRY MILKSHAKE
0 Anmeldelse(r)

CRAFTED BLUEBERRY MILKSHAKE

Gratis Fragt

CRAFTED 11820

BLUEBERRY MILKSHAKE fra CRAFTED Vanilje is er her blended sammen med frisk mælk og en god håndfuld søde, saftige blåbær. En gennemført e-væske som man med sikkerhed vil komme tilbage efter. VG/PG forhold: 67/33 VG/PG Kapacitet i flasken ved...

5774201119827

MIX 2 STK.
SPAR 13%
PR STK. 120,93 Kr.

CRAFTED THE BARISTA CUSTARD
0 Anmeldelse(r)

CRAFTED THE BARISTA CUSTARD

Gratis Fragt

CRAFTED 11820

THE BARISTA CUSTARD fra CRAFTED Du smager ristede kaffebønner og antydninger af en lækker vanilje- og karamelcreme. VG/PG forhold: 67/33 VG/PG Kapacitet i flasken ved køb: 40 ml Kapacitet i flasken i alt: 60 ml...

Dansk damp når det er bedst

Ovenstående første til at Crafted blev grundlagt i 2014 med visionen om at fremstille e-produkter der tilfredsstiller og imponerer dampere over hele verden. Crafted satser på kvalitet i stedet for kvantitet, og ovennævnte eksperimenter har resulteret i flere velsmagende smagsoplevelser med alt fra slik til søde frugtaromaer, alle med en tyk og lækker flydende aroma.

Ingredienserne er alle af højeste kvalitet og primært danske, og e-væskerne produceres under kliniske hygiejniske forhold og indeholder ingen skadelige kemikalier.

Alle e-juices indeholder som minimum 20 forskellige aroma-smagsoplevelser for at skabe en unik smag. E-væskerne fra Crafted overholder samtlige regler fra Sikkerhedsstyrelsen og er derfor godkendt til forbrugerne på det danske marked. De er altid doseret korrekt, så smagen konstant er ens og jævn, men samtidig unik.

Det primære smagsfokus er på søde kage- og cremedesserter, som Crafted er blevet specialist og markedsførende i. Alle smagsoplevelser der slipper gennem nåleøjet, bliver nøje tilsmagt og bearbejdet, hvilket tydeligt kan smages i de endelige produkter.

Typisk tager det 5-11 måneder før et produkt er færdigudviklet, gennemtestet, afprøvet og perfektioneret tilstrækkeligt, før det er klar til den endelige dom – forbrugerne. Det er virkelig meget populære e-væsker, hvis damp har vundet mange damperes hjerter.

Hvis du endnu ikke har været så heldig at kunne smage en e-juice fra Crafted, vil vi anbefales dig at prøve med det samme.

Crafted har sit primære marked i Skandinavien, men er også ved at finde et godt fodfæste på det globale dampmarked. Dette brand repræsenterer nemlig alt, hvad skandinavisk luksus har at tilbyde: Højeste kvalitet foreviget i autentiske øjeblikke.

Stærk nordisk passion

Danmark, faktisk hele Skandinavien, associeres primært med positive ting rundt omkring i verden. Vi er kendt for mange ting, bl.a. vores fantastiske natur der emmer af utæmmet vildskab, lækre varer af god kvalitet og højeste etiske standarder.

Vi er kendt for at være et samfund, hvor der er styr på tingene, men samtidig ikke er bange for at gå nye veje.

Selvom damp ikke har hørt til blandt Danmarks traditionelle eksportvarer, passer ovenstående helt perfekt på Crafteds produkter – alle smagsoplevelser herfra er resultatet af de nye videnskabelige opdagelser kombineret med utæmmet passion og kreativitet.

I takt med at e-cigaretters popularitet er eksploderet med raketfart, er der også kommet mange producenter af både e-cigaretter, mods, e-juices, batterier og andet udstyr. Det er dog langt fra alle globale producenter der lever op til og endnu færre, som vi synes er gode nok til at have deres produkter i vores sortiment.

Ligesom Crafted laver vi en masse tests og indledende undersøgelser, før vi er sikre på at den pågældende e-juice både lever op til samtlige kvalitetskrav, og smagen skaber en kæmpe begejstring.

Uanset om du er erfaren damper eller nybegynder, kan vi godt love dig at du bliver begejstret for Crafted. For rygere er det et meget billigere alternativ til de ekstremt skadelige nikotin-cigaretter, der lader dig indånde over 4000 giftstoffer hver gang du tager et hiv.

Og for ikke-rygere er det et velsmagende og ganske harmløst nydelsesmiddel, som man kan nyde med samvittighed.

Så tag allerede et kig på de udvalgte produkter fra Crafted hos Easy to Smoke – vi har kun skønne smagsoplevelser der smager som skønne desserter – kraftig aroma, blid eftersmag, dejlige minder og lyst til mere.