FRUIT FREEZE

De delikate væsker fra Fruit Freeze er shake 'n' vape-væsker – eller shortfills som de også kaldes - som kommer i flasker med plads til 120 ml., men som kun er fyldt med 100 ml. velsmagende væske med 70% VG. På den måde har du nemlig plads til at tilsætte nikotinbase direkte i væsken, så du ender op med 110 eller 120 ml. e-juice.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

FRUIT FREEZE Der er 1 produkt.

Aktive filtre

810657033005

MIX 2 STK.
SPAR 13 %
PR STK. 126,15 Kr.

Fruit Freeze Berry Grape

  Fruit Freeze Berry Grape

  Gratis Fragt

  FRUIT FREEZE

  Berry Grape fra Fruit Freeze En shortfill er E-væske, som kommer i en flaske, som ikke er helt fyldt, men har plads til at tilsætte et eller flere nikotinshots. Vores shortfills fra Fruit Freeze kommer i en 120 ml. flaske som er fyldt med 100...

  145 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  E juice fra Fruit freeze til bland selv

  Tilsæt to nikotinshots på 18 mg. for at ende op med 120 ml. e-juice med i alt 3 mg./ml. Ønsker du en e-væske helt uden nikotin, kan du i stedet vælge at tilsætte 20 ml. nikotinfri base. Ryst flasken grundigt efter påfyldning af base og lad væsken trække i ca. to dage før brug.

  De generelle blandingsforhold kan huskes på følgende måde:

  50 ml. shake 'n' vape + en booster på 18 mg. = 60 ml. e-juice med 3 mg. nikotin. 40 ml. shake 'n' vape + to boostere på 18 mg. = 60 ml. e-juice med 6 mg. nikotin.

  Fruit Freeze er en amerikansk kollektion med lækre e-juicer med smag af frugt og frisk og kølig menthol, og det specielle ved væskerne er, at de har et hint af menthol i smagen, men også giver den kølende følelse af menthol i selve dampen. Du får altså både det sødmefulde og den næsten sprøde kølighed, som blandt andet er blevet beskrevet som ”en frugtblanding der smager som om, den friske frugt er blevet dyrket et sted, hvor man måske har brug for en tyk jakke for at holde sig varm”.

  Hos Easy to Smoke finder du de to udsøgte smage Berry Grape og Watermelon. Berry Grape er en skøn og sødmefuld e-væske med noter af bær og vindruer samt den kølende effekt fra menthol, mens Watermelon smager af vandmelon og kiwi, men også indeholder den kølige og friske følelse af menthol. Kan du ikke bestemme dig for, hvilken af de to lækre smage, du vil afprøve, kan du med fordel købe én af hver – vi har selvfølgelig mængderabat, så køber du to væsker fra Fruit Freeze, sparer du penge på dit køb.

  Shake 'n' vape eller shortfills vinder mere og mere ind på det danske marked - især efter det nye tobaksproduktdirektiv – også kaldet rygeloven - trådte i kraft; faktisk tilbyder mange shops slet ikke andet end shake 'n' vape i dag. Så er du endnu ikke med på bølgen, er det bare med at komme i gang! Vi har også shortsfills fra mærker som El Patrón, I VG, Crafted og Riot Squad med smage af alt fra Cola og kaffe til bær og frugtpastiller – og vi har mængderabat på en stor del af væskerne. Se hele vores udvalg her: Shake 'n' vape.

  Dog kan du selvfølgelig finde alverdens udgaver af e-juice hos Easy to Smoke – vi bestræber os på at kunne tilbyde dig det bredest mulige udvalg af alt inden for dampverdenen.

  Hos os finder du ikke bare billige kvalitetsprodukter og gode rabatter. Du finder alt, hvad du skal bruge til dit dampeventyr, så mangler du for eksempel baser til dine nye shake 'n' vape-væsker, har vi et bredt udvalg til dig – både med og uden nikotin. Og shop bare løs, for hos Easy to Smoke får du altid gratis fragt til en dansk pakkeshop nær dig!

  se alle vores smage fra Fruit Freeze her: Fruit Freeze Berry Grape, Fruit Freeze Vandmelon og Fruit Freeze Mango.