HALO

Halo er et af de mest velansete og respekterede mærke i e-verdenen samtidig med at det står for nyskabelse og eksperimenter – med andre ord en dampende perfekt kombination af krav og kontrol kombineret med nye spændende smagsoplevelser.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

HALO Der er 4 varer.

Aktive filtre

100% Amerikansk når det er bedst

Siden grundlæggelsen i 2009 har Halo bragt nogle af de bedste e-juices på markedet af 100% amerikanske ingredienser til fantastiske priser. I firmaets 100.000 kvadratmeter store hovedkvarter arbejder et team af eksperter med at udvikle og forbedre nye og eksisterende e-væsker. Hver eneste e-juice skal igennem utallige tests og afprøvninger før den kommer til den endelige prøve – forbrugernes dom. Her ryger den igen tilbage til laboratoriet, indtil den har opnået en perfekt velafbalanceret smag. Alle ingredienser er godkendt til indtagelse af den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA.

Smagsoplevelser fra Halo inkluderer bl.a. tobak, mentol, frugt, dessert, drinks og alt hvad hjerte og lunger kan begære af sunde e-damps-oplevelser.

Ekstraordinær eminent e-evolution

Ligesom røg spreder sig ukontrolleret, kommer der konstant nye smage på markedet for e-juices – både røgen og smagene virker til at have en egen vilje og går i konstant nye retninger, og markedet udvikler sig helt uoverskueligt med en masse produkter som ingen reelt kan overskue eller afprøve. Men ligesom røg forsvinder langt de fleste væsker og de dermed forbundne oplevelser går ofte op i den blå luft efter kort tid uden at efterlade andet end en middelmådig og tilfældig oplevelse. Kun få e-væsker har som Halo e-juice brænde sig fast på både markedet og i den enkelte dampers hukommelse. Med den ene smagsperle efter den anden lader Halo dampen finde nye veje ind i folks bevidsthed og hjerter.

Halo går forrest for at skabe en ny revolutionerende kvalitet inden for dampning. Vi kan blot fulde af beundring kigge på, hvor stejlt deres succes efter 10 år på markedet fortsætter med at stige og tilbyde deres eminente produkter og gøre dem endnu mere Easy to Smoke.

Se også her: Halo Sweet & Cool - Menthol - 50 VG, HALO - Tobacco Bliss - 50 VG - Tobak, HALO - Strawberry - 50 VG - Jordbær og HALO - Banana - 50 VG - Banan