Indlæser

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

Tilbud

DKK 26,00

E-juice Vapeson 30PG - 70VG

Er bedst til store Mods. Hangsen har ændret navn til Vapeson. Er helt den samme smag.Spar 20% v/køb fra 15 stk. Spar...

Tilbud

DKK 26,00

E-juice Vapeson 70PG - 30VG

Er bedst til alm. e-cigaretter. Hangsen har ændret navn til Vapeson. Er helt den samme smag.Spar 20% v/køb fra 15...

Tilbud

DKK 29,00

E-juice Sundbygaard

Er bedst til alm. e-cigaretter. Spar 10% v/køb fra 10 stk. i 10 ml. Rabatten kan ses i indkøbskurven. Vælg mellem...

Tilbud

DKK 30,00

E-juice Liqua

Er bedst til alm. e-cigaretter (blandings forhold 50PG/50VG. Spar 10% v/køb fra 10 stk i 10 ml. Rabatten kan ses i...


E-juice

E-juice med nikotin fås i flere forskellige styrker

Du er nu landet under kategorien e-juice. Det er her, du kan sikre din smagsoplevelse bliver helt optimal. Her finder du væske med og uden nikotin. Vi har mange forskellige smagsvarianter. Du får billig kvalitets e-juice fra feellife. Billig rygevæske er der også nogen som kalder det.

Du kan afprøve smagsvarianter, du ikke troede muligt i en e-cigaret. Det er en spændende oplevelse at gå om bord i, for vi mennesker har om nogen en subjektiv følelse, når det kommer til smagsoplevelser. Det handler bare om for dig at finde din personlige ynglings smag inden for e-væske markedet. Varianterne tæller lige så mange smagsvarianter, som vi har i dagligvarerne i vores indkøbscentre. Vi kan hurtigt nævne nogle smagsvarianter i vores e-væske: Redbull, jordbær, mentol, kaffe, æble, lakrids, blåbær og tobacco.

Genistreg fra skaberne af e-juice

En genistreg fra opfinderne af e-væske er, at man selv kan regulere sit nikotinindtag i sin e-væske. Det betyder, at rygedamp både kan bruges til at stimulere nydelsen af nikotin og smagen fra væske, men man kan også begynde at trappe langsomt ned i nikotinindtaget. Man kan vælge 0 mg, 6 mg, 16 mg og 20 mg. Men alle har de den dejlige smag fra vores smagsvarianter inden for rygevæske med nikotin.

Kvalliteten på vores e-juice med og uden nikotin er i top. Vi har ligesom med vores tilbehør haft mange producenter til at sende os deres bedste svar på rygedamp. Vi har testet den ene producent efter den anden - det har været en rygende fornøjelse, og vi er nu klar til at viderebringe det bedste produkt på markedet. Endda til den billigste pris på markedet. Vi har nemlig valgt ikke at bruge for indkomst på at skulle betale husleje til en e-cigaretbutik. Derfor er vores rygedamp landets billigste, og det vil vi blive ved med at være.

Køb din billig rygevæske i dag. Det vil du blive rigtig glad for.

e smøg smag

Et spørgsmål, som de fleste rygere, der overvejer rygestop spørger om e smøg smag "Hvad er den bedste metode til at stoppe med at ryge?" Der er millioner af mennesker, der ønsker at stoppe med at ryge, fordi man får en bedre el smøg smag. De sundhedsmæssige problemer, at rygning kan forårsage, er velkendte, men mennesker er ikke i stand til at holde op på grund af den stærkt vanedannende beskaffenhed af nicotin, som er i tobak.

Fælles rygestop hjælpemidler, som erstatter den nikotin uden at ryge, omfatter tyggegummi, sugetabletter og plastre. Denne støtte, som der henvises til som "Nikotin Replacement Therapy produkter" hjælper tilfredsstille trangen til nikotin. Husk at vælge en god e cig smag.


Ønskelister
Nyheder
Aspire Zelos 50W Nautilus 2

Aspire Zelos 50W Nautilus 2

DKK 479,00

Mere
Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh

Aspire PockeX AIO kit 1500 mAh

DKK 197,00

Mere
Joyetech CuBox med Cubis 2 Kit

Joyetech CuBox med Cubis 2 Kit

DKK 339,00

Mere
SMOK Alien kit

SMOK Alien kit

DKK 702,05

Mere
SMOK TFV8-Baby beast Tank

SMOK TFV8-Baby beast Tank

DKK 259,00

Mere
SMOK Stick V8 3000 mAh med TFV8 baby

SMOK Stick V8 3000 mAh med TFV8 baby

DKK 339,00

Mere