NORDIK

E-væsker fra Nordik produceres i Danmark og er af højeste farmaceutiske kvalitet. Væskerne overholder naturligvis gældende lovgivning og fremstilles under ordnede forhold.

Læs mere >>

NORDIK Der er 10 varer.

Aktive filtre

Epods til din Nordik e cigaret - e væske klar til at dampe i din Nordik e cigaret

Virksomheden Nordik er en sammensmeltning af to store, nordiske virksomheder, som er gået sammen ind på e-cigaretmarkedet. Den ene del af virksomheden har i over 125 år solgt tobak i hele verden, mens den anden del i 25 år har beskæftiget sig med forskellige rygestoppræparater. Tilsammen er de to virksomheder, som sammen danner Nordik, altså noget nær eksperter inden for tobak og nikotinholdige produkter.

De indeholder propylene glykol, vegetabilsk glycerol, renset vand og aroma, og på nær aromaen er råvarerne af farmaceutisk kvalitet, hvilket gør væsken fra Nordik til noget af det reneste overhovedet. De indeholder hverken ethylenglykol eller diacetyl. Går du efter dansk væske af den højest mulige kvalitet, er e-juice fra Nordik altså uden tvivl noget for dig.

Du kan vælge disse epods med nikotin

Væskerne fås med både 6, 12 og 18 mg. niktotin og fås selvfølgelig også helt uden.

E-juicen findes i et udvalg af forskellige smage fra frugt til klassisk tobak. Herpå siden finder du smagene Jordbær, Æble, Saftig fersken, Menthol, Menthol Sensation, Tobacco, Virginia og RY4.

Mangler du et alternativ til cigaretter, vil de unikke smage fra Nordik med garanti give dig en tilfredsstillende oplevelse ud over det sædvanlige.

Se alle vores e væsker her.