MENTHOLKRYSTALLER

At dampe er skønt på alle måder – man får alle fordelene ved at ryge, men uden at indånde de over 4000 giftige stoffer ved hvert indsug. Tilmed er det billigere, så for hvert sug damp du indtager, bliver din krop sundere, og din tegnebog bliver tykkere.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

MENTHOLKRYSTALLER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

KØB 2 POSER
SPAR 38
PR STK. 50 Kr.

MENTHOLKRYSTALLER 5 poser x 2 gram
MENTHOLKRYSTALLER 5 poser x 2 gram

  MENTHOLKRYSTALLER 5 poser x 2 gram

  Gratis Fragt

  AROMA

  Menthol Krystaller 5 poser x 2 gram Vi anbefaler man prøver sig forsigtigt frem med en lille smule afgangen, så memthol smagen ikke bliver for gennemtrængende, På samme måde som madlavning er det nemmer at tilføje mere salt frem for at fjerne det...

  69 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Mentholkrytaller – et frisk pust ind i dampen

  At dampe er skønt på alle måder – man får alle fordelene ved at ryge, men uden at indånde de over 4000 giftige stoffer ved hvert indsug. Tilmed er det billigere, så for hvert sug damp du indtager, bliver din krop sundere, og din tegnebog bliver tykkere. I takt med den hurtige udvikling på markedet, er nye smagsoplevelser skudt op i alle smagsretninger, lige fra sød frugt og slik til stærke sager som kaffe og tobak, og hvis man er kreativ, kan man blande – hvem har ikke haft dampende drømme om kaffe og kaffe?

  Læs mere: E-juice

  Ovenstående er klassiske eksempler på damp, men måske er det på tide med et frisk pust og give dampen nogle ekstra krydderier? Ikke en ny smag, men en mulighed for at peppe alle slags smagsoplevelser op. Her kan menthol krystaller transformere hele smagen og lader dig smage nye nuancer og opdage nye sider ved dampning. Menthol krystaller tobak er dermed nøglen til mere, vildere og mere nuanceret damp.

  Med menthol krystaller kan du give din væske en MEGET mere frisk og anderledes smagsoplevelse. Ligesom alle andre aspekter med damp, kan man selv vælge intensitet og styrke, men vi anbefaler at anvendes meget lidt af de stærke menthol krystaller, da smagen ellers bliver for fremtrædende og voldsom.

  Hos Easy to Smoke anbefaler vi at starte med et krystal stykke for at finde ud af dine præferencer og så ellers bare prøve dig frem ved at tilføje mere, hvis du ønsker en mere kraftig menhtol smag, så køb menthol krystaller hos Easy to Smoke. Vi tilbyder en perlerække af billige menthol krystaller, der alle vil lade dampen stige til nye højder. Med andre ord er menthol krystaller din mulighed for at nuancere og perfektionere din helt egen personlige favorit smag. Den kan anvendes i alle væsker, men er særligt velegnet til tobak-smag og andre stærke smagsoplevelser i forbindelse med menthol krystaller cigaretter.

  Sådan virker menthol krystaller – og sådan kan de give dampende gode oplevelser

  Menthol krystaller til dampning er et 100% rent naturprodukt. Kan bruges som smagsforstærker til din e-juice, hvis man ønsker stærkere menthol smag.

  For at opnå en menthol aroma skal du lade menthol krystallerne opløses i PG, som er en af hovedingredienserne i e-juice. F.eks. kan 10 gram mentholkrystaller med 12 g. PG blive en super smagsoplevelse, hvis det blot får lov at trække et par dage. Efter disse par dage blandes så aromaen blandes i en base, der så giver den færdigblandede væske, der sender dampe af glæde inde i dig og ud i rummet.

  Easy to Smoke var en af de første der så potentialet i at dampe i Danmark, og vi er stadig helt med øverst oppe over dampskyerne, når det gælder om at finde de nyeste, hippeste og fedeste ting til damp. Sidenhen har vi taget flere og flere aromaer til os grundet deres karakteristiske og koncentrerede smag med noget for enhver smag og styrke, og disse kan alle kombineres med de skønne smagsoplevelser. Den koncentrerede smag i vores udvalgte aromaer giver mulighed for at blande det så man får præcis den smag man vil have. Tilføjet e-juicen giver de små methol stave en kraftig kølende og super smagfuld effekt, og vi anbefaler som sagt at starte blidt med 1 stav pr. dampeportion. Som man bliver gradvist mere erfaren, kan man tilføje mere og finde sit niveau. Her kan menthol krystaller til rygestop også være en gylden mulighed, mens menthol krystaller damp er garantien af timevis af skøn damp.

  Menthol krystaller damp gør det endnu mere Easy to Smoke

  Uanset om du er erfaren damper eller nybegynder, bugner markedet af dampende muligheder. Til begyndere anbefaler vi at starte med de klassiske smagsoplevelser som frugt, slik og tobak, mens man kan begynde at eksperimentere mere med tiden. Ikke blot med at blande smagsoplevelserne på kryds og tværs og skabe præcis de muligheder man ønsker, men også med ekstra lækre ting som menthol krystaller.

  I takt med at man bliver mere erfaren, finder man sine favoritter, men her er faren også at man bliver træt af at dampe det samme hele tiden. Her er en løsning at have nogle standard-evæsker og så prøve sig frem med nye, men en anden måde at holde dampende liv i lysten til at dampe er at tilføje menthol krystaller. Det er samme velkendte smag, men med flere nuancer samt lækrere, hottere og vildere end før.

  Naturlige Menthol Krystaller – 50 gram

  Med disse menthol krystaller kan du lave din egen menthol aroma. Anbefalet er 40 gram pr. 100 ml pr. færdig aroma, men skal det være meget kraftigt kan man også vælge 60 gram.

  Sådan laver du din egen menthol aroma

  Man hælder 40.gram i en 100.ml flaske og tilføjer derefter PG til flasken er godt tilpas fuld. Lad den herefter stå et lunt sted 1-2 døgn til krystallerne er opløst, og man har den færdige lækre opløsning.

  Anbefalet blanding

  • Mild = 2-5% aroma
  • stærk = 5-8% aroma

  Læs mere: E-væske berenger