KANGERTECH COILS

KANGERTECH COILS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Ejer du en tank fra KangerTech, skal den selvfølgelig have en tilhørende original coil fra samme producent. Tanke og tilhørende coils er et KangerTech-speciale, så her vil du altid få det, du skal bruge; f.eks. sælger KangerTech mange OCC- og CLOCC-coils. Husk at vælge den rigtige coil, da de som regel er skræddersyet til en specifik model.

Flere coils giver mulighed for at vælge mellem forskellige ohmværdier. Det sikre valg er naturligvis at vælge samme værdi, som du er vant til, hvis du da er tilfreds med smag, damp og hvordan den helt generelt opfører sig. Men har du mod på at eksperimentere, kan du forsøge dig ad med alternative værdier.

Jo lavere ohmværdi, jo mere damp - men til gengæld en lidt kortere levetid på coilen. Omvendt gælder så også, at en højere værdi giver coilen en længere levetid - men pmed en mindre mængde damp.

Da en coil i dag fås til billige penge, bør man først og fremmest vælge i forhold til den ønskede dampmængde – og så har de nyere OCC-coils en bedre holdbarhed end nogle af de ældre modeller. Da coils netop er så billige, så gør dig selv en tjeneste og køb et par ekstra, når du allerede er i gang.