KICK MAX PODS

De lækre kits fra KICK er designet af det svenske firma Subohm, som er én af de hurtigst voksende virksomheder på markedet lige nu. Her finder du pods, som passer til det nyeste skud på stammen fra KICK; nemlig e-cigaretten KICK MAX.

Læs mere >>

KICK MAX PODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

82221709167

KØB 2 Pakker (8 stk.)
SPAR 48 Kr.
PR STK. 107 Kr.

KICK MAX POD KICK MAX POD
0 Anmeldelse(r)

KICK MAX POD

Gratis Fragt

KICK MAX PODS DK 2365

KICK POD TANK FRA MAX Specifikationer: Genopfyldelig 1,5 ml Magnetiske stik Silikone lågbeskyttelse Kompatibel med nikotinsalt Kompatibel med almindeligt nikotin POD's der passer til KICK MAX. Disse POD's er ændret en smule fra...

Pod'en er en opdateret udgave til KICK MAX

KICK MAX-modellen er en opdateret udgave af KICK MTL – disse pods passer derfor IKKE til KICK MTL. Pod'en er også en opdateret udgave og er altså ændret en smule i forhold til den første model – men det er ikke noget, man som damper rigtigt vil bemærke.

Den største ændring består i, at der nu er indbygget en magnet i bunden af pod'en til at fastholde den i selve e-cigaretten, så den ikke falder af, når e-cigaretten ligger i tasken, lommen eller lignende. Den sidder altså bedre fast, men er alligevel nem at frigøre fra e-cigaretten, når pod'en skal genopfyldes med væske.

KICK MAX e-cigaretten er bygget op omkring et podsystem

KICK MAX e-cigaretten er nemlig bygget op omkring et podsystem, som gør det muligt at skifte hele pod'en frem for at skifte coils.

Man skifter altså hele væskebeholderen, som både indeholder coil og væske. Det smarte podsystem betyder også, at der ikke er nogen knapper på e-cigaretten – man skal simpelthen bare aktivere den ved at suge i den.

pods til KICK MAX

Denne pakke indeholder 4 stk. pods til KICK MAX. Pod'en består af en 1,5 ml. genopfyldelig tank og en coil på 1,6 Ohm. Det er enormt nemt at skifte pod'en ud på din KICK MAX, da de bare skal hives af og klikkes på ved hjælp af små magneter.

Når du køber dit KICK MAX kit, er det en god idé at tilkøbe ekstra pods med det samme, så du ikke kommer til at mangle dem på et senere tidspunkt. Hver enkelt pod kan genopfyldes ca. fem gange.

Gratis levering når du køb pods til KICK MAX

Kig dig omkring i vores shop – vi har med garanti et godt tilbud til dig! Og husk, at du altid får gratis levering hos Easy to Smoke.