VAPTIO POD

Selvom e-cigaretten er den visuelle oplevelse ved dampning, er den selve smagen de fleste husker, og den afhænger af den valgte beholder. Mulighederne er uendelige, men jo større og kraftigere den er, jo mere damp giver den.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VAPTIO POD Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Vaptio Pods

Pods er et relativt nyt koncept i dampverdenen der giver nye muligheder, men med en pod fra Vaptio får du mulighed for at lade dampen stige til helt nye højder. Pods fra Vaptio er ikke bare tanke til e-juice og e-væske, men små nyskabende tekniske vidundere. De skal prøves for at man kan mærke, hvor gode de er.

Pods – Enkle og emmende elegante

De fleste e-cigaretter kan defineres ud fra deres type af tank, og her er pods noget ganske særligt og meget innovativt. På en pod er tanken indeni e-cigaretten og ikke på batteriet som ved almindelige e-cigaretter, hvor blot coilen skal skiftes. Beholderen med e-juice skal skiftes når smagen ikke længere er god.

Når der skal påfyldes e-juice eller man ønsker at skifte smagsoplevelser, skal tanken blot tages ud, eller man kan blot skifte mellem smagsoplevelser når man trænger til nyt. Nogle pods aktiveres ved at trykke på en knap, mens andre er forsynet med autosug, der bare kræver et sug for at aktiveres. Med autosug skal man bare begynde at bruge poden, og så er den tændt, mens det kræver et tryk på knappen at aktivere en pod med knap.

Hvad man foretrækker, afhænger meget af smag, men der er noget for alle.

Med andre ord er pods meget enkle at anvende da man kun skal sørge for at fylde e-juice på og få dem opladet ved behov, hvilket gør dem særligt velegnede til nybegyndere. Til gengæld giver de ikke de helt største dampskyer. Jo mere du damper, jo større og kraftigere skal batteriet være. Den kan naturligvis byttes ud med en kraftigere model senere, men som lille dampkilde er pods helt perfekte og gode at starte på.

Uanset om man er nybegynder eller blot ønsker en enkel dampcigaret, findes der med sikkerhed en rigtig god pod til dig. Det kan være problematisk og omstændigt at medbringe en stor e-cigaret på rejser eller på jobbet, hvis man gerne vil holde det enkelt, og her passer pods perfekt ind. Man skal hverken forholde sig til skærme, knapper eller anden teknik– det eneste man skal medbringe, er batteri og pod.

Med andre ord er pods en brugervenlig og billig løsning til nem dampning, men du får ikke så meget damp, og det kan være en udfordring hvis det skal holde til en hel dag uden opladning. Ligeledes findes der kun normalt 1 pod til de fleste podsystemer hvilket gør man bliver afhængig af en slags. På den anden side gør det det også ekstremt nemt at håndtere dampningen i hverdagen, da man altid ved, hvad man skal bruge.

Pods fra Vaptio er det ypperste inden for dampverdenen – et fremtidssikret system med et elegant design der grundet den lille størrelse passer ind i en lomme og som du kan have med overalt. Kvalitet står på ingen måde mål med den lille størrelse, da kvaliteten kun overgås af de skønne dampskyer og podens diskrete lækre design.

Vaptio

Siden grundlæggelsen i år 2014 har dette amerikanske selskab været i heftig konkurrence med andre brands på dampmarkedet, hvor udviklingen er gået vanvittigt hurtigt, men alligevel har de formået at skille sig positivt ud. Masseproduktion og kopilignende e-produkter har været normen for branchen, men ikke hos Vaptio.

5000 medarbejdere arbejder dagligt for at skabe nye e-cigaretter, pods og e-væsker med fokus på dampudvikling og kreativitet af højeste kvalitet. Selvom brandet først så dagens lys efter interessen for damp var eksploderet, har det fundet sit unikke ståsted ved at have fokus på den gode smag. Mange producenter har blot masseproduceret e-cigaretter og e-væsker, men uden at have fokus på sammenspillet mellem disse.

De er muligvis gode hver for sig, men det egentlige dampresultat ligger jo i den endelige smag og ikke i instrumenterne hertil. Ved at forstå dem hver for sig og sammen samt temperaturens betydning for god damp skaber Vaptio de bedste produkter for at give damperne et varigt og godt rygestop og en masse skønne oplevelser. Vaptio er med andre ord en kombination af viden, videnskab, videreudvikling og vildskab, der både med og uden nikotin tager din dampning til nye højder.

Easy to Smoke var ikke sen til at opdage dette skønne brand – dampen er simpelthen ikke til at komme udenom. Selv i den verden hvor damp og nye brands konstant skyder op i hele verden, brænder Vaptio igennem med sine unikke produkter. Med en pod fra Vaptio vil du uden skadelige virkninger blive ført væk på en dampsky, der tager din vapning til nye højder.