JOYETECH MODS

JOYETECH MODS Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri hvid Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri sort
  • På tilbud!
  • -30%
  • -30%
0 Anmeldelse(r)

Joyetech EXCEED 3000 mAh BOX Batteri

Gratis Fragt

JOYETECH MODS

Exceed BOX har et 3.000 mAh indbygget batteri   EXCEED BOX er kraftfuld nok til at producere store dampskyer, hvilket gør dig glad. Du kan vælge en Tank i relaterede produkter som passer til dette batteri....

230,30 kr.
329,00 kr.
Læg i kurv
Selvom Joyetech også leverer enkelte simple batterier, ligger deres store styrke inden for avancerede mods, hvor udvalget er rigtig stort. Joyetech gør meget ud af designdelen, og de fleste mods fås i forskellige farvevarianter, så der er mulighed for at kombinere den ønskede ydeevne med dine egne præferencer i forhold til designet.

Ud over de mange muligheder for at vælge design efter personlig smag, tilbyder Joyetech også et bredt udvalg mht. pris og ydelse. Alle mods er box mods, som altså er praktisk kasseformede, men har stadig afrundede former, så de er behagelige at holde på. Alle batterier er integrerede.

Joyetech laver også mods med temperaturstyring. Det giver først og fremmest en bedre mulighed for at regulere dampen, så den bliver præcis, som du ønsker den. Men derudover er temperaturstyringen også godt nyt for din coil, der med temperaturstyring kan holde i meget længere tid, før den skal udskiftes. Som en ekstra bonus giver temperaturstigningen også andre fordele: Dels vil batteriet holde væsentlig længere pr. opladning, og dels vil forbruget af e-væske typisk reduceres markant.

Det er ikke tilfældigt, at Joyetechs forskellige mods har fået rigtig gode reviews på internettet. Deres mods fås både som kit og separat. Nogle eksempler på de mange modeller er den populære Joyetech Cuboid, Joyetech eVic Vtwo Mini og Joyetech Ocular C.