1 LITERS SÆT 70VG/30PG

Måske er du ved at vænne dig med at ryge konventionelle cigaretter - måske vil du prøve en sjovere, mere smagfuld oplevelse, eller måske er du rutineret damp-ryger. Uanset hvilken grund du har for at opsøge damp, er Easy to Smoke det rigtige sted for dig. Hos Easy to Smoke udbyder vi et bredt udvalg af damp-produkter, fra forblandende smage til væsker designet helt af dig, har vi et bredt sortiment at vælge fra.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

1 LITERS SÆT 70VG/30PG Der er 1 produkt.

Aktive filtre

541301046023

KØB 2 STK.
SPAR 30 Kr.
PR STK. fra 204 Kr.

1 Liter NIKOTIN BASE BUDGET KIT PG30/VG70

  1 Liter NIKOTIN BASE BUDGET KIT PG30/VG70

  Gratis Fragt

  VPG BASER 20150

  1 Liter NICOTINE BASE BUDGET KIT PG30/VG70 Du hælder blot indholdet af de små flasker med nikotinbase op i den store blandeflaske. Når væsken er blandet, er den klar til at blive tilsat din yndligssmag. Kan evt. bruges som booster til...

  219 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Nikotinbase PG30/VG70

  Måske er du ved at vænne dig med at ryge konventionelle cigaretter - måske vil du prøve en sjovere, mere smagfuld oplevelse, eller måske er du rutineret damp-ryger. Uanset hvilken grund du har for at opsøge damp, er Easy to Smoke det rigtige sted for dig. Hos Easy to Smoke udbyder vi et bredt udvalg af damp-produkter, fra forblandende smage til væsker designet helt af dig, har vi et bredt sortiment at vælge fra.


  Alle baserne er sammensat af 100% EU-godkendte kemikalier og er af den bedste kvalitet, for at sikre at du får den bedst mulige oplevelse med din damp.At blande sin egen damp-væske, er en måde at have en helt unik rygeoplevelse på; fuldstændigt tilrettelagt efter dine præferencer, når det kommer til tekstur, damp-mængde, halsfølelse og selvfølgelig smag.


  Med vores produkter, der indeholder 1000ml PG30/VG70 base og nikotin, kan du hurtigt og nemt komme i gang med at personliggøre din oplevelse. Produktet indeholder 1l nikotin base PG30/VG70, som er den væske der danner damp, når du bruger i din e-cigaret. Dampen opstår, når væsken bliver forbrændt i din e-cigarets coil.


  Alle Easy to Smokes nikotinbaser er sammensat af vegetabilsk glycerin og propylenglycol. Både PG og VG er harmløse stoffer der også anvendes i fødevareindustrien og derfor må indtages af mennesker. Ved at ændre på blandingsforholdene mellem de to ingredienser, kan du vælge hvilken dampoplevelse du vil have.
  En nikotinbase med et blandingsforhold på PG30/VG70, betyder at du får en væske, der er mere tyktflydende og skaber en kraftigere damp. Hvilken nikotinbase du vælger, afhænger af din e-cigaret og dens tilhørende coils. Nikotinbasen, med blandingen PG30/VG70, er den mest brugte base blandt Easy to Smokes kunder.

  Hos Easy to Smoke kommer baserne i 10 ml baser/shots med nikotin. Disse shots kan indeholde forskellige mængder af nikotin, for eksempel kan du købe 1000ml base og 6mg nikotin, eller 1l base med 3mg nikotin.


  Disse nikotinshots, kan anvendes sammen med VG-baser og aromaer til at skabe helt egne og unikke smagsoplevelser. Nikotinbasen er en smags- og duftløs væske, som tilføjes til de øvrige ingredienser, for at opnå den smag og oplevelse man gerne vil have. Væsken forekommer i sin rene form, uden yderligere tilsætningsstoffer.


  Hos Easy to Smoke, har vi to forskellige nikotinbaser, så du selv kan vælge præcis hvilke blandingsforhold og sammensætninger der passer til dig, når det kommer til smag, damp og nikotinstyrke. Selve produktet indeholder kun 1 liter nikotin base, som udelukkende består af propylenglycol og vegetabilsk glycerin, samt den smagsoplevelse, du gerne vil have.

  Nikotinbase 1L

  Nikotin base 1 liter Indholdsstoffer

  Som nævnt længere oppe, er både PG og VG er luft- og farveløse væsker. Begge er giftfri og sikre for mennesker at indtage. De almindelige bivirkninger, der blandt andet er øget tørst og ondt i halsen, aftager hurtigt, som kroppen vænner sig mere og mere til det. 3 mg nikotinbase svarer til 3 cigaretter dagligt, 6 mg nikotinbase svarer til 6-8 cigaretter om dagen, 12 mg nikotinbase svarer til omkring 12-14 cigaretter og 18 mg nikotinbase svarer til cirka 18 cigaretter om dagen - når det kommer til nikotinindhold. Det indtages som, så uden alle de skadelige stoffer og ubehagelige lugte for dine omgivelser.

  MTL og DTL

  Der er to måder at nyde damp på. De to måder kaldet MTL, hvilket står for mund-til-lunge, og den anden kaldes DTL, hvilket står for direkte-til-lunge. MTL er den dampmetode, der minder mest om at ryge en cigaret.


  Ligesom med en cigaret, indhalerer man for at indtage nikotinen, og trækker dampen ned i lungerne. Ved MTL-metoden, bør væsken ikke være så intens, som når du damper på en sub-ohm-tank. Derfor kan vi anbefale en væske, med en 50VG/50PG blanding i basen. Dette betyder basen er en smule tyndere. Ved dampning med en sub-ohm-tank, varmes væsken til en højere temperatur, og derfor skal e-juicen kunne holde til mere. Ved DTL-metoden (direkte-til-lunge), damper man på e-cigaretten, på samme måde som man trækker vejret, så dampen kommer direkte ned i ens lunger. Til denne metode, anbefales nikotin base 70VG/30PG. VG står for Vegetabilsk Glycerin, og er en farmaceutisk, farveløs, flydende og lugtfri væske, som er med til at skabe damp.


  Det er den vegetabilske glycerin, der styrer mængden og tætheden af dampen. Dette sker fordi vegetabilsk glycerin er baseret på vegetabilske fedtstoffer, der optager vand fra luften. Derfor er baser med højere VG-niveau, bedre egnet til Sub Ohm-dampning. VG har en tykkere konsistens end PG, og er mere snasket. Den blødgørende og fugtighedsbevarende væske hjælper til at forlænge fødevarers holdbarhed og er meget tyktflydende ved stuetemperatur. PG står for Propylenglycol. PG minder rigtig meget om glycerin, men har også andre egenskaber. Propylenglycol er den ingrediens, der bærer smagen og det er også PG, der giver det velkendte halskrads som også fås ved konventionel rygning.

  PG er en tyndere væske, som aromaessenserne og smagsstofferne binder sig bedst til. Derfor skal der også bruges en højere koncentration af aroma i en nikotinbaseblanding, med en højere andet af vegetabilsk glycerin - eller, desto tykkere væsken er, desto højere skal koncentrationen af aroma også være. Det handler om at finde en rigtige smagsoplevelse for dig, og så sørge for at den har den rigtige sammensætning og det rigtige nikotinniveau – 0mg, 3mg, 6mg, 16mg, 18mg eller 20 mg. Nikotinbasen er en såkaldt ”filler”, som aroma binder sig til.


  Den danner grundlaget for en god e-juice. Lige nu, er basen med en sammensætning 70VG/30PG, den mest populære i dampverdenen. I de nikotinbaser du kan købe fra Easy to Smoke, er der allerede tilsat nikotin, og du kan vælge mellem styrkerne 3mg, 6mg, 9mg eller 12 milligram pr. milliliter. Vi tilbyder også en helt nikotinfri udgave. Den ønskede styrke vælges i forbindelse med bestillingen.

  En e-juice, som er klar til at blive brugt, skal helst smage af noget - dette er aromaen. Aromaen kan være kaffe, kage, slik, frugt eller du kan slippe din fantasi løs, og blande dine helt egne smagsoplevelser – kun dine præferencer til din dampoplevelse sætter grænser. Når du først begynder at eksperimentere med damp, kan du sagtens nøjes med at tilsætte en enkelt aroma, men du opdager helt nye sider af dampning ved at prøve at blande selv og eksperimentere med nogle nye og kreative sammensætninger.


  For at udføre dine eksperimenter, får du brug for flasker og sprøjter, til at afmåle og blande op. Et godt tip er at skrive dine opskrifter ned, så du er sikker på at du kan huske dem til senere.

  Læs mere: E-cig og sundhed

  Glycerin giver ekstra power i 1 liter nikotin base

  De fleste nikotinbaser kommer i forholdet 30 % PG og 70 % VG, hvilket giver en meget tung og blød smag. Et højt VG-indhold er det bedste valg for dig, hvis du vil have dine dampskyer til at nå nye højder. Et højt VG-indhold, påvirker dog også smagen ved at tilføje lidt ekstra sødme, mens det mindre PG-indhold giver mindre halskras og lader aromaen træde mere frem. For en mindre kraftig smag, kan du prøve dig frem med en nikotinbase, med forholdet 50VG/50PG - dette giver mere tryk på smagen og mere halskrads.

  VG

  Hvad bruges nikotinbase 50/50 til

  Med et blandingsforhold med lige store dele af VG og PG vil denne base give dig en dampoplevelse med en normal mængde damp og den velkendte halsfølelse, som konventionelle cigaretter giver. Med denne base kan du mikse din egen e-væske derhjemme, så den smager præcist som du foretrækker.

  Hos Easy to Smoke har vi har alle smagsoplevelser fra friske hindbær, aromatisk kaffe, velduftende kage og meget, meget mere. Ligeledes har vi et udvalg af nikotinbaser, med nikotinindhold fra 0mg til 20mg, så du kan personliggøre hver del af din dampoplevelse.

  Du kan til enhver tilpasse styrken til dine behov og præferencer og opleve nye smagsoplevelser. I denne nikotinbaseblanding kan en stærk aroma være det rigtige, da den højere koncentration af propylenglycol gør at smagen ikke træder lige så kraftigt frem.

  Hvad bruges nikotinbase 70/30 til

  Med et blandingsforhold med mere VG, vil denne base give dig en blødere dampoplevelse, med masser af damp. Derfor er nikotinbase 70VG/30/PG et godt valg, hvis du ønsker store mængder damp. Til denne nikotinbase, kan du købe mange forskelligartede smagsoplevelser, med netop det indhold af nikotin, som du har lyst til.

  Hvad modtager jeg i 1 liter nikotin base

  Easy to Smoke har et kæmpe udvalg af baser, som du både kan finde i små flasker med 10 ml. nikotinvæske, men vi sælger også kits, hvis du har mod på at kaste dig ud i at lave dine egne dampopleveler, til gode priser og god kvalitet. I et kit modtager du en flaske, der på forhånd er delvist fyldt med en VG/PG-base uden nikotin samt nikotinbaser i flasker á 10 ml, som du blander i den store flaske, der indeholder basen.


  Herefter rystes blandingen, og så er der kun tilbage at vælge en lækker aroma, så du kan begynde at nyde din helt egen unikke dampoplevelse, med velsmagende damp og store, velduftende skyer.


  Når du skal finde lige din smag, kan du med fordel kigge under vores udvalg af e-væsker. Måske har du allerede fundet din yndlingssmag, hvis du har dampet længe eller måske er du ny på området og skal prøve lidt forskelligt af. Måske er damp helt nyt for dig Uanset har Easy to Smoke det helt rigtige produkt til dig – om du bedst kan klassisk smag af frugt, sød slik, stærk tobak, unikke smagsoplevelser der minder om en mexikansk ørken, eller hvad end du kan tænke dig.

  Du har drømmene, vi sørger for det rigtige udstyr, til at gøre dine drømme til virkelighed, med et udvalg af kun de bedste varer, for at sørge for at det altid er Easy to Smoke for dig. Alle baserne er fødevare- og sikkerhedsgodkendt og findes på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside over anmeldte produkter og leveres med sikrede låg så hverken børn eller dyr risikerer at få fat i det.

  For at åbne basen, skal du blot klemme låget. Den har en holdbarhed på 1 år, når den er åbnet og blandet, samt 2 års holdbarhed efter køb i lukket tilstand. I både lukket og oplukket tilstand bør varen opbevares mørkt, tørt, køligt og utilgængeligt for børn og dyr. Vi garanterer, at voksne vil nyde hvert puf af damp vil længes efter mere.

  Selvblanding af e-juice med 1 liter nikotin base

  Når først du er kommet lidt i gang med at dampe, kan det være en god idé, at begynde at blande dine egne væsker, fremfor at købe en dampklar væske. Her er det praktisk at bruge nikotinbase kittet med 1l base og 6mg nikotin eller 1l base og 3mg nikotin. Ud over basen, skal du også bruge aroma til at tilsætte smag og duft, samt udstyr til at opbevare dine hjemmelavede blandinger.

  Du kan være helt tryg ved at bruge nikotinbase fra Easy to Smoke, for vi bruger kun ingredienser af højeste farmaceutiske kvalitet og renhed, både når det gælder propylenglykol (PG), vegetabilsk glycerin (VG) og nikotin. Disse tre ingredienser indgår normalt i alle former for e-juice, men med vores 1000ml 70VG/30PG nikotinbase fra Easy to Smoke, er du sikret ingredienser i absolut topklasse.

  En god nikotinbase er nødvendig for at du kan få den bedst mulige dampoplevelser, med fokus på dine ønsker og behov. Med vores nikotinbaser, har du mulighed for at skabe noget helt nyt.

  Selvom ingrediensernes navne kan lyde kemiske, er de alle fødevaregodkendt og derfor ufarlige for menneskeligt brug. Alle de produkter vi sælger ved Easy to Smoke, om det er e-cigaretter, e-juice, nikotinbaser eller vores andre varer, har vi omhyggeligt udvalgt for at være sikre på, at vi giver dig den bedst mulige kvalitet, og derfor også den bedste oplevelse med damp for dig.

  Læs mere: Bland din egen e juice

  Nikotinblanding