NIKOTIN BASE SALT

Nikotinsalt-base har omsider nået Danmark! Nikotinsalte er en alternativ form for nikotin, der bruges til at erstatte traditionel "free base"-nikotin.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

NIKOTIN BASE SALT Der er 1 produkt.

Aktive filtre

541301130000

KØB 20 STK.
SPAR 45 %
PR STK.15,40 Kr.

Nikotin Base Salt 10ml VG 50/50 PG 18mg

  Nikotin Base Salt 10ml VG 50/50 PG 18mg

  Gratis Fragt

  VPG BASER 15428

  Nikotin salt i 10 ml flaske, blandingsforhold VG50/50PG Nikotinbase SALT kommer i 10 ml flaske.Kan blandes med PG / VG base, smagsstoffer eller damp som det er.Nikotinsalte er en alternativ form for nikotin, der bruges til at erstatte traditionel...

  28 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Nikotin base salt

  Det gør det muligt at dampe langt højere nikotinstyrker uden at man få voldsom halskrads – og så optager man nikotinen langt hurtigere. Den betyder, at man skal dampe langt mindre for at få stillet sin trang til nikotin.

  E-juice fremstillet med nikotinsalt-base kan med fordel bruges af enten nybegyndere eller erfarne dampere, der har et nikotinbehov, som skal dækkes effektivt

  Basen er uden smag, og der skal derfor tilsættes aroma for at opnå den ønskede smag.

  Der er en mange fordele ved selv at blande sin væske; man kan justere sine væsker ned til mindste detalje med både en aroma eller måske kombinationer af flere forskellige aromaer, så man ender ud med den væske, der dækker ens smag og behov bedst muligt.

  Det er normalt, at man med nikotinsalt skal bruge en højere styrke, end man er vant til med almindelig nikotin for at få mest muligt udbytte og effekt. Til gengæld vil man med nikotinsalt dampe mindre, men stadig få sit behov for nikotin dækket, hvis man er vant til lavere nikotinstyrker.